Neuleet

Knitwear


KUHNAMO -malliston neuleet ovat pientuotantoa huomioiden eettisyys, sekä  kestävä kehitys koko tuotantoprosessissa. Materiaaleiksi valikoidaan mahdollisimman ekologisia vaihtoehtoja, kuten luonnonmateriaaleja, sekä laadukkaita kierrätysmateriaaleja.

Ecotec -neulelanka on AALTO -sarjan päämateriaali. Lanka on valmistettu leikkuuylijäämänä saadusta ekologisesta puuvillasta, sekä kierrätysmuovipulloista valmistettu sekoite, joka on todella laadukas, hengittävä, puuvillanomainen materiaali. Neuleet valmistetaan muotoon neulomalla, jolloin leikkuuylijäämää ei synny lainkaan 

 Lisätietoja kannattaa tiedustella suoraan yhteydenottolomakkeella.

Kaikki tuotteet valmistetaan käsin pientuotantona Suomen Lapissa, Muoniossa.                                   AALTO 

AALTO -sarja on KUHNAMO -neulemalliston ydin. Se koostuu erimittaisista neuleista, joissa kaikissa on savupiippukaulus laskeutuen vesiputousmaisesti eteen antaen väljyyttä etukappaleelle. Malli on kehitetty sopimaan useammalle vartalotyypille ja yksi koko sopii myös useammalle, riippuen mitä lopputulosta haetaan. Neuleet ovat keveitä ja mukavan tuntuisia päällä, niissä on hyvä olla.

Tuotteiden hinta määräytyy käytetyn materiaalin mukaan, joten hinta- ja materiaalitietoja kannattaa tiedustella tarkemmin yhteydenottolomakkeella. Lähtöhinta esim. lyhyelle Aalto puserolle on n. 139e.

Tällä hetkellä ei valitettavasti oteta uusia tilaustöitä vastaan. Alla olevista malleista voit kuitenkin tiedustella varastossa olevia kokoja sekä värejä ottamalla yhteyttä sähköpostitse, tai yhteydenottolomakkeella.


AALTO pusero, lyhyt. Pusero ulottuu vyötärön alapuolelle. Koossa S/M pituus mitattuna takakappaleen olkapäältä helmaan n. 56 cm. Tilauksesta valmistettuna voidaan valmistaa Curvy malli, jolloin malli on hieman kapeampi vyötärö

AALTO pusero, pitkä. Toimii mittasuhteiltaan kapeampana, sekä Oversize-väljyyksin, jolloin lopputulos on rennon väljä. 

AALTO tunikamekko. Toimii mittasuhteiltaan kapeampana, sekä Oversize-väljyyksin, jolloin lopputulos on rennon väljä.

AALTO mekko.Noin polvipituinen mekko. Tämä myös One size fitts all, sillä toimii istuvana, sekä Oversize -väljyyksillä, jolloin mekko on pidempi ja rennon väljä, kuten kuvassa.

AALTO mekko, pitkä. Pitkä mekko, jossa halkiot sivuilla. Valmistetaan toistaiseksi vain tilauksesta. 

Kaikkia neuleita valmistetaan myös tilauksesta. Tuolloin neuleissa on mahdollisuus pieniin mittamuutoksiin, jotka vastaavat paremmin asiakkaan omia henkilökohtaisia mittasuhteita. Myös värivaihtoehtoja on useampia.

Mittatilustyötä varten otathan yhteyttä sähköpostitse, tai yhteydenottolomakkeella joka löytyy Info sivun Yhteystiedoista. Yhteyden oton jälkeen saat tarkemmat ohjeet tilaustasi varten.

Tilaustöissä kannattaa varautua 4-6 viikon toimitusaikaan.