Asusteet

Knitted Accessories

Asusteista löytyy paljon yksittäisiä, ainutlaatuisia kappaleita, sellaisia mitä ei ole kuin vain se yksi ja ainoa kappale. Käsin neulotuissa tuotteissa materiaaleina on upeita villa-, alpakka- ja mohairlankoja, sekä niissä on hyödynnetty esim. ylijäämälankoja koneneulonnasta. Lähiseudun lampaiden villalangoista syntyy mm. myssyjä ja kaulureita, jotka ovat varsinaista lähituotantoa. Käsin valmistetut asusteet ovat todellista ekoluksusta!

PALLAS

Pallas-sarja on saanut inspiraationsa nimensä mukaisesti Pallas-tuntureista. Neulottujen huivien keveys ja pehmeys muistuttaa talvisen pehmeää, lumista Pallas tunturia ja niiden värit mukailevat eri vuodenaikojen mukaan vaihtuvia värejä; talvipastelleja, kevään kääpiökoivun vihreää, kesän aurinkoa ja syksyn rakkakivikkoisia rinteitä.

Materiaalina on unelmankevyt mohair, jossa on EAJ käsittely (E-vitamiini, Aloevera, Jojobaöljy), joka tekee neuleesta ihanan silkkisen, iholle pehmeän ylellisen tunnun.

Kooltaan huivit ovat Over Size kokoisia, jolloin huivin voi kietaista reilusti kaulan ympäri, tai kietoa hartioille lämmittämään. Huivi on kuin minikokoinen shaali, jonka lämpöön ja pehmeyteen on ihana kietoutua.

Vähittäismyynti: 

Muonio Shoppi, Lahenrannantie 5, Muonio 

Kuura shop, Puthaanrannantie 2, Muonio

Huiveja valmistetaan myös tilauksesta.

KOTA

Kota-sarja on kokoelma erilaisia ja erikokoisia ns. hartiaviittoja. Tuotteiden lähtökohtana on ollut tarve neuleesta, joka lämmittää hartioita ja käsivarsia, on helppo ja nopea pukea, sekä kulkee mukavasti mukana. Lisäksi sillä saa mukavaa ulkonäköä ihan arkiseenkin vaatteeseen. 

Materiaalina Alpakka, mikä on käytössä miellyttävän pehmeä ja ylellinen, se on kevyt ja lisäksi se ei rypisty helposti käsilaukussakaan. Aivan ihana matkakumppani, sekä lisälämmöntuoja, oikea luottoneule! 

Vähittäismyynti:                                                                                                                                          

Pikku Kota - Shoppi Levi, Levin tori, Hissitie 11, Sirkka                                                                                  

Kota - Muonio Shoppi, Lahenrannantie 5, Muonio    

Iso Kota vain tilauksesta                                               


Kota
Kota

Kota on pitkähkö, näyttävä hartiaviitta ja sen voi pukea päälle monin tavoin. Kota viittaa on mahdollista saada nahkakoristeilla sekä ilman, tilaustyönä tehtynä on mahdollisuus vaikuttaa koristeluun, materiaaliin, sekä väreihin.

iso Kota
iso Kota

Iso Kota on liivimäinen asuste, jota voi käyttää vyön kanssa tai ilman. Tekee asusta näyttävän ja yksilöllisen näköisen. Tehdään vain tilauksesta, jolloin on mahdollisuus materiaali- ja väritoiveisiin.pikku Kota

pikku Kota on Kota-sarjasta suosituin ja on Kota-hartiaviittaa pienempi. Se kulkee mukavasti mukana vaikka käsilaukussa. 100% Alpakasta valmistettuna se on ylellisen tuntuinen ja näköinen, sopii siten yhdistettäväksi myös juhlavampaankin pukeutumiseen.

Kuvassa päällä oleva pikku Kota on matkannut käsilaukussa satoja kilometrejä, ei ole rypistynyt lainkaan, vain pienet taitoksen jäljet jotka vaaleassa neuleessa erottuvat selkeämmin.

Pikku kotaa myy Shoppi Levi, Levin tori, Hissitie 11, Sirkka

Lisäksi valmistetaan tilauksesta


Muut neulotut asusteet

Erilaisia neulottuja lämmittimiä, kuten myssyjä ja kaulureita löytyy vaihtuva valikoima, joita saa suoraan valmistajalta.

Myssyistä löytyy paljon unisex malleja, eli sopivat niin miehille kuin naisille. Myssyt kuten kaikki muutkin asusteet neulotaan käsin, sydämellä ja ajatuksella.

Suoja kauluri on tuote, joka on kehitetty korvaamaan kaulahuivi. Malli putoaa eteen runsaana, jolloin se lämmittää myös rintakehää. Kauluria on eri värisinä sekä eri kokoisina vahtoehtoina. Kauluri on tällä hetkellä erittäin trendikäs asuste!

Kaulurin lisäksi erittäin lämmittävä asuste on keeppi. Keeppi suojaa ja lämmittää niska-hartiaseutua ja on lisäksi näyttävä asuste. 

Kuvassa olevaan muhkeaan käänteelliseen myssyyn on käytetty mm. samaa lankaa kuin keepissä ja ne yhdistyvät kivasti toisiinsa olematta kuitenkaan täysin samoista langoista neulottuja.

Harmaa myssy on neulottu käsin 100% kainuunharmas -lampaiden villasta. Villaa ei ole värjätty, vaan siinä on luonnollinen lampaan harmaa sävy. Villalanka on neulottu kaksinkertaisena, jotta se olisi lämmin ja suojaava. Lampaanvillassa on lisäksi arvokasta lanoliinia hieman vielä jäljellä.

Lanka tulee Keski-Suomalaiselta lampurilta, Niemelän lammastilalta Laukaasta.