Asusteet
Knitted Accessories

Kota
Kota

Asusteita valmistetaan neulekoneella, kuten kuten kuvissa olevat Kota ja Iso Kota. Lisäksi myssyt, kaulurit, ym. neulotaan käsin ajatuksella ja sydämellä. Materiaaleissa suositaan luonnonmateriaaleja, villaa, kuten eism. kainuunharmas lampaanvillaa, alpakkaa ja mohairia. Lisänä voi olla ripaus tekokuitua ryhtiä antamaan ja huoltoa helpottamaan. Mallit ovat käytännöllisiä, monikäyttöisiä ja tarkoitettu nimenomaan lämmittämään.  

Iso Kota
Iso Kota

Kota viittaa on mahdollista saada nahkakoristeilla sekä ilman. Tilaustöissä on mahdollisuus vaikuttaa sekä koristeluun, materiaaliin, että väreihin.

Asusteista ainoastaan korut ovat myynnissä verkkokaupassa, joten jos olet kiinnostunut muista asusteista, kuten esim. Kota viitan tilauksesta, otathan yhteyttä!


Myssyistä löytyy paljon unisex malleja, eli sopivat niin miehille kuin naisille. Myssyt kuten kaikki muutkin asusteet neulotaan käsin, sydämellä ja ajatuksella.

Suoja kauluri on tuote, joka on kehitetty korvaamaan kaulahuivi. Malli putoaa eteen runsaana, jolloin se lämmittää myös rintakehää. Kauluria on eri värisinä sekä eri kokoisina vahtoehtoina. Kauluri on tällä hetkellä erittäin trendikäs asuste!

Kaulurin lisäksi erittäin lämmittävä asuste on keeppi. Keeppi suojaa ja lämmittää niska-hartiaseutua ja on lisäksi näyttävä asuste. 

Kuvassa olevaan muhkeaan käänteelliseen myssyyn on käytetty mm. samaa lankaa kuin keepissä ja ne yhdistyvät kivasti toisiinsa olematta kuitenkaan täysin samoista langoista neulottuja.

Myssy on neulottu käsin 100% Kainuunharmas lampaanvillasta. Villaa ei ole värjätty, vaan siinä on luonnollinen lampaan harmaa sävy. Villalanka on neulottu kaksinkertaisena, jotta se olisi lämmin ja suojaava. Lampaanvillassa on lisäksi arvokasta lanoliinia hieman vielä jäljellä.

Lanka tulee Keski-Suomalaiselta lampurilta, Niemelän lammastilalta Laukaasta.