Ajankohtaista

Currently happening

Uudet jälleenmyyjät

Uudet jälleenmyyjät alkuvuodesta 2023 ovat Popper design Kilpisenkadulla Jyväskylässä, sekä Kuura shop Muonion keskustassa.

Popper designista löytyy ihanan pehmeitä, eri värisiä Pallas-mohairhuiveja, sekä Kuura shopista niin huiveja kuin muitakin neuleasusteita. Kuura shopin valikoima täydentyy aina sitä mukaan, kun uusia tuotteita syntyy.

2.2.2022

Kuhnamon Pallas-sarjan huivit ovat esillä Jyväskylän käsityönmuseolla järjestettävässä Materia ry:n Kova/Pehmeä näyttelyssä. Näyttelyyn voi tutustua 8.2. - 3.4.2022 kellon ympäri Kilpisenkatu 12 näyteikkunoissa.


15.9.2021

Kuhnamo neuleet, korut ja asusteet ovat saaneet Design From Finland- sekä Avainlippumerkin käyttöoikeuden! Näillä merkeillä ilmoitamme, että sekä suunnittelu, että valmistus on kotimaista, muotoiluun on investoitu ja tuotantoprosessi on läpinäkyvä.

Kuhnamo tuotteiden vähittäismyynti on uudistunut

Kuhnamo neulevaatteita, hartiaviittoja ja koruja myydään nyt Levillä, Shoppi Levissä osoitteessa Hissitie 11 A, 99130 Sirkka. Sijainti on aivan eturinteiden edessä, sisäänkäynti aukion puolelta. Myymälässä yksinmyyntinä mm. pikku Kota neuleviittaa.

Shoppi Levin facebooksivuille pääset tästä

Muonio Shop puolestaan myy yksinmyyntinä mm. Pallas-sarjan huivia, sekä käsin neulottuja myssyjä ja muita asusteita. Kannatta käydä tutustumassa!


Myyntinäyttely Materia 10

studio merilinna on mukana Suomen käsityön museon ikkunagallerian myyntinäyttelyssä. Mukana ovat Kuhnamo neuleet ja korut. Ajankohta on 20.3.-16.5.

Käsityön museon sivuille pääset tästä.


Erilaiset kaulurit ovat tällä hetkellä erittäin trendikkäitä ja todella käytännöllisiä asusteita. Kauluri on helppokäyttöinen, suojaa hyvin kaulaa ja korvaa huivin. Muhkea Suoja kauluri on kuulunut Kuhnamon mallistoon jo useamman vuoden ja niitä pääset ostamaan NYTdesignin myyntitapahtumasta Tampereella!

NYTdesign on kotimaisen muotoilun myyntitapahtuma Tampereella ja myös Kuhnamo on siellä mukana! Tapahtuma on Finlaysonin Vooningissa 3.-22.12.20 ja auki joka päivä klo 11-18.

Suunnittelija Meri Linna on itse paikalla ma-ti 21. ja 22. pv. 

Tervetuloa käymään ja paikanpäälle sovittelemaan tuotteita!