AJANKOHTAISTA

Currently happening

15.9.2021

Kuhnamo neuleet, korut ja asusteet ovat saaneet Design From Finland- sekä Avainlippumerkin käyttöoikeuden! Näillä merkeillä ilmoitamme, että sekä suunnittelu, että valmistus on kotimaista, muotoiluun on investoitu ja tuotantoprosessi on läpinäkyvä.Kuhnamo tuotteiden vähittäismyynti on uudistunut

Kuhnamo neulevaatteita, hartiaviittoja ja koruja myydään nyt Levillä, Shoppi Levissä osoitteessa Hissitie 11 A, 99130 Sirkka. Sijainti on aivan eturinteiden edessä, sisäänkäynti aukion puolelta. Kannattaa käydä katsomassa, sillä koska esim. neulevaatteita, kuten Aalto sarjaa valmistuu todella pieniä määriä, on Levi Shoppi tällä hetkellä ainoa myymälä mistä niitä löytää!

Lisäksi kesän ajan tuotteita voi ostaa Muoniossa torstai torilla, missä lähinnä koruja, asusteita ja muuta pientuotetta.

Shoppi Levin facebooksivuille pääset tästä


Myyntinäyttely Materia 10

studio merilinna on mukana Suomen käsityön museon ikkunagallerian myyntinäyttelyssä. Mukana ovat Kuhnamo neuleet ja korut. Ajankohta on 20.3.-16.5.

Käsityön museon sivuille pääset tästä.


Erilaiset kaulurit ovat tällä hetkellä erittäin trendikkäitä ja todella käytännöllisiä asusteita. Kauluri on helppokäyttöinen, suojaa hyvin kaulaa ja korvaa huivin. Muhkea Suoja kauluri on kuulunut Kuhnamon mallistoon jo useamman vuoden ja niitä pääset ostamaan NYTdesignin myyntitapahtumasta Tampereella!

NYTdesign on kotimaisen muotoilun myyntitapahtuma Tampereella ja myös Kuhnamo on siellä mukana! Tapahtuma on Finlaysonin Vooningissa 3.-22.12.20 ja auki joka päivä klo 11-18.

Suunnittelija Meri Linna on itse paikalla ma-ti 21. ja 22. pv. 

Tervetuloa käymään ja paikanpäälle sovittelemaan tuotteita!