AJANKOHTAISTA

Currently happening

Pieneen studiomyymälään, aivan Muonion keskustassa, voi nyt tulla tutustumaan yksilöllisiin Kuhnamo-tuotteisiin sekä studio merilinnan monipuolisiin palveluihin. Myymälä on avoinna aina sovittaessa osoitteessa Puthaanrannantie 2. Ota yhteyttä, olet lämpimästi tevetullut!


Myyntinäyttely Materia 10

studio merilinna on mukana Suomen käsityön museon ikkunagallerian myyntinäyttelyssä. Mukana ovat Kuhnamo neuleet ja korut. Ajankohta on 20.3.-16.5.

Käsityön museon sivuille pääset tästä.


Erilaiset kaulurit ovat tällä hetkellä erittäin trendikkäitä ja todella käytännöllisiä asusteita. Kauluri on helppokäyttöinen, suojaa hyvin kaulaa ja korvaa huivin. Muhkea Suoja kauluri on kuulunut Kuhnamon mallistoon jo useamman vuoden ja niitä pääset ostamaan NYTdesignin myyntitapahtumasta Tampereella!

NYTdesign on kotimaisen muotoilun myyntitapahtuma Tampereella ja myös Kuhnamo on siellä mukana! Tapahtuma on Finlaysonin Vooningissa 3.-22.12.20 ja auki joka päivä klo 11-18.

Suunnittelija Meri Linna on itse paikalla ma-ti 21. ja 22. pv. 

Tervetuloa käymään ja paikanpäälle sovittelemaan tuotteita!

1.10.2020

Eko Design Shop on toistaiseksi suljettu. Weeos verkkokauppa palvelee edelleen ja  tuotetiedusteluja voi tehdä yhteydenottolomakkeella.

Eko Design Shop on nyt avattu osoitteessa Vesangantie 37.  Katso aukioloajat yhteystiedoista. Studio on avoinna aina myös sopimuksen mukaan, joten ota yhteyttä ja tule tutustumaan mallistoon ja toimintaani!

Neulestudio ja pieni Eko Design Shop avaa ovensa Könkkölän tilalla, torstaina 27.2. klo 12 osoitteessa Vesangantie 37
Sunnuntaina 17.11.2019 Tampereen kädentaitomessuilla klo 12 Idealavalla näytös, jossa mukana myös Kuhnamo neuleita ja koruja. Tervetuloa katsomaan!