Korut

Jewelry

Korut on valmistettu pääosin kierrätys- sekä ylijäämänahasta, aidoista luonnon korukivistä, lasi- ja kristallihelmistä.  Nahat leikataan käsin ja helmet kirjotaan helmi helmeltä neulalla ja langalla, joten korut ovat todella aitoa ja uniikkia käsityötä, kahta samanlaista korua ei ole. 

Korut löytyvät verkkokaupasta.

Uutuutena ova diffuusiokorut, jotka sopivat yhteen korvakorujen kanssa.

Korut valmistetaan Suomessa, Jyväskylässä.


Kurki -mustat käsinleikatut nahkasulat helmikirjonnalla

Joutsen -valkoinen sulka helmikirjonnalla

Kurki antiikkikultasulalla, monivärinen

Diffuusiokorut 

Diffuusiokorut toimivat niin kaulakoruina kuin tuoksua antavina huoneen koristeina. Korussa oleva helmi on tehty käsin savimassasta ja huokoisena materiaalina savi ottaa vastaan eteerisen öljyn haihduttaen tuoksua turvallisesti ja pitkään.

Eteeriseksi öljyksi käyvät kaikki mieluisat eteeriset öljysi, tuoksun voi valita niin tilanteen kuin mielialan mukaan. Kaulakoruna se toimii luonnonmukaisena hajuveden korvikkeena ja tilaan ripustettuna mietona huonetuoksuna. Kaulakorussa on säädettävä tekomokkainen nauha, jolloin siitä saa pitkän tai lyhyen kaulakorun.

Vinkkinä suosittelen esim. vaatehuoneeseen tai -komeroon ripustamaan korun, jonka savihelmeen on tiputettu pari pisaraa seetripuun öljyä. Tuolloin koru on kaunis asuste, tilan koriste, sekä toimiva epätoivottujen hyönteisten karkoite.

Sacramento. Moniväriset korvakorut hopeisella renkaalla. Saatavana myös kullan värisellä renkaalla.

Kurki helmikirjonnalla

Hiuskoru kierrätysnahasta