Korut

Jewelry

Korut on valmistettu pääosin kierrätys- sekä ylijäämänahasta, sekä mm. aidoista luonnon korukivistä, lasi- ja kristallihelmistä. Nahat leikataan käsin ja helmet kirjotaan helmi helmeltä neulalla ja langalla, joten korut ovat todella aitoa ja uniikkia käsityötä, kahta samanlaista korua ei ole.

Ihminen on aina käyttänyt kauniita kiviä, sekä luonnon materiaaleja koristautuakseen ja erottuakseen muista. Etenkin nyt, kun Kuhnamon kotipaikka on Pallas tunturin kupeessa, Muoniossa, on koruissa aiempaa voimakkaampi korun oma henki.

Korvakoruissa koukkujen materiaali on aina turvallista, allergisoimatonta kirurgin terästä tai sterling 925 hopeaa.

Koruja myy ShoppiLevi

Uutena ovat diffuusiokorut, joissa voi hyödyntää erilaisten eteeristen öljyjen hyvinvointia edistäviä ominaisuuksia. 

Diffuusiokorut 

Diffuusiokoruissa olevaan vallkoiseen laavakivihelmeen tiputettu pieni tippa eteeristä öljyä antaa öljyn antamaa tuoksua pitkään. Se korvaa synteettisen parfyymin tai siten voidaan hyödyntää eteerisen öljyn valittuja ominaisuuksia ja edistää hyvinvointia.

Eteeriseksi öljyksi käyvät kaikki mieluisat eteeriset öljysi, tuoksun voi valita niin tilanteen, tarpeen kuin mielialan mukaan.  Puhtaita, 100% eteerisiä öljyjä on myös saatavissa sekä tilattavissa kauttani. Ottamalla yhteyttä voin antaa lisätietoja.