Korut

Jewelry

Korut on valmistettu pääosin kierrätys- sekä ylijäämänahasta, sekä mm. aidoista luonnon korukivistä, lasi- ja kristallihelmistä.  Nahat leikataan käsin ja helmet kirjotaan helmi helmeltä neulalla ja langalla, joten korut ovat todella aitoa ja uniikkia käsityötä, kahta samanlaista korua ei ole. 

Koruissa on hentoja viitteitä alkuperäiskansojen tuomasta mystiikasta, sekä korukivien tuomia ominaisuuksia. Ihminen on aina käyttänyt kauniita kiviä, sekä luonnon materiaaleja koristautuakseen ja erottuakseen muista. Etenkin nyt, kun Kuhnamon kotipaikka on Pallas tunturin kupeessa, Muoniossa, on koruissa aiempaa voimakkaampi korun oma henki.

Korvakoruissa koukkujen materiaali on aina turvallista, allergisoimatonta kirurgin terästä tai sterling 925 hopeaa.

Uutuutena ovat diffuusiokaulakorut, jotka sopivat yhteen korvakorujen kanssa.

Lisää voi tiedustella suoraan yhteystiedoista löytyvällä lomakkeella.


Kurki -mustat käsinleikatut nahkasulat helmikirjonnalla. 39€

Joutsen -valkoinen sulka helmikirjonnalla. 39€

Kurki antiikkikultasulalla, monivärinen. 31€

Diffuusiokorut 

Diffuusiokorut toimivat niin kaulakoruina kuin tuoksua antavina huoneen koristeina. Korussa oleva helmi on tehty käsin savimassasta ja huokoisena materiaalina savi ottaa vastaan eteerisen öljyn haihduttaen tuoksua turvallisesti ja pitkään.

Eteeriseksi öljyksi käyvät kaikki mieluisat eteeriset öljysi, tuoksun voi valita niin tilanteen kuin mielialan mukaan. Kaulakoruna se toimii luonnonmukaisena hajuveden korvikkeena ja tilaan ripustettuna mietona huonetuoksuna. Kaulakorussa on säädettävä tekomokkainen nauha, jolloin siitä saa pitkän tai lyhyen kaulakorun.

Vinkkinä suosittelen esim. vaatehuoneeseen tai -komeroon ripustamaan korun, jonka savihelmeen on tiputettu pari pisaraa seetripuun öljyä. Tuolloin koru on kaunis asuste, tilan koriste, sekä toimiva epätoivottujen hyönteisten karkoite.

Sacramento. Moniväriset korvakorut hopeisella renkaalla. Saatavana myös kullan värisellä renkaalla. 35€

Kurki helmikirjonnalla. 39€

Hiuskoru kierrätysnahasta. 25€

Sekä lisäksi paljon, paljon muita malleja studiomyymälässä Muonion keskustassa, osoitteessa Puthaanrannantie 2. Työtilan yhteydessä oleva myymälä on avoinna aina sovittaessa, joten ota yhteyttä ja tule käymään!