Aurinkokristalli

Energiahoidot

Energiahoito Bodymind Energy Balancing Method

Olen  Usui Reiki Master, sekä energiahoitaja. Energiahoito avaa ja puhdistaa koko kehon energiakierron ja saa erilaiset tukokset ja kuona-aineet vapautumaan kehosta. Lisäksi erilaiset kiputilat saavat helpotusta tai poistuvat jopa kokonaan, kun hoidetaan kivun syytä, ei pelkästään oireita. Hoito on hyvin maanläheinen ja hoidettavan ei edes tarvitse uskoa etukäteen kuinka hyvin hoito toimii. Rento, vastaanottava olotila riittää.

Uupumus, stressi ja univaikeudet ovat yksi ongelmaryhmä, johon hoidosta on apua. Hoidon aikana kannattaa päällä olla mahdollisimman kiristämättömät vaatteet, jotta olo olisi mahdollisimman rento.


Hoitoon saa varata aikaa kokonaisuudessaan n. 1,5t

Hinta 65€

Otathan yhteyttä Yhteystiedoista löytyvällä lomakkeella, niin varataan yhdessä sinulle sopiva aika.  Annan myös tarvittaessa tarkemmat ohjeet kuinka löydät perille. Voit lähettää yhteydenottolomakkeen myös tiedustellaksesi lisätietoja, mielelläni autan sinua ja vastaan kysymyksiisi.

Suomen energiahoitajien sivuilta löydät paljon lisätietoa hoitomuodosta.


Elixir kävi messuilla tutustumassa Suomen Energiahoitajien toimintaan. Alla olevassa videossa hoidetaan fyysistä kehoa energeettisellä jäsenkorjauksella.